Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
- Maak de bloemkool schoon en snijd in stukjes.
-
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en currypasta zacht.
-
Voeg de bloemkool toe met het water en stoof de bloemkool in 6 minuten gaar.
-
Spoel de kidneybonen af in een zeef. Voeg de kidneybonen toe aan de bloemkool.
-
Roer de yoghurt erdoor en laat het gerecht nog een paar minuten sudderen.
-
Was de koriander en snijd fijn.
- Breng het gerecht op smaak met peper en koriander. Serveer het brood erbij.
Variaties
Vervang de boterhammen eventueel door een klein volkoren stokbrood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Currypasta:
Gebruik een schone lepel om wat van de currypasta uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar de currypasta altijd in de koelkast. De currypasta Is ongeveer 2 maanden houdbaar.
Koriander:
Koriander over? Bewaar het tussen velletjes nat keukenpapier onderin de koelkast nog 4 dagen. Gebruik het bijvoorbeeld als garnering voor deze wortelsoep.