Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.

Alles voor professionals

en professionals in opleiding

Schijf van Vijf

Vind hier de Richtlijnen Schijf van Vijf en andere belangrijke materialen en tools rondom de Schijf van Vijf.

Ziekten en allergieën

De belangrijkste informatie die wij hebben over voedingsadviezen bij ziekten en allergieën op een rij.

Vitamines en supplementen

Welke aanbevelingen gelden voor vitamines en mineralen? Bekijk de adviezen.

Zwangerschap en kindervoeding

Welke voedingsadviezen kun je geven aan zwangeren en ouders van jonge kinderen? Lees meer.

Kinderen 4-12 jaar

Handige info voor de JGZ-professional die voorlichting geeft aan kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders.

Gezond op school

School is een ideale plek om kinderen bewust te maken van gezond en duurzaam eten. Deze materialen kun je inzetten.

Professionals in opleiding

De belangrijkste informatiebronnen op een rij over: gezond, duurzaam en veilig eten, de voedselomgeving en productsamenstelling & etiketten.

Hygiënecode en veiligheid

Meer informatie over de Hygiënecode en alles over veilig eten vind je hier.

Duurzaam

Bekijk hier de belangrijkste materialen rondom duurzaam eten en voedselverspilling.

Productaanbod en kantines

Meer informatie over de Levensmiddelendatabank, het aanleveren van data en gezonde kantines.

Nieuwsbrief professionals

Het belangrijkste nieuws over voeding ontvangen in je mailbox? Over zaken die jou aangaan? Meld je dan aan voor de professionals nieuwsbrief (verschijnt 1x per maand).

Doe mee en win!

Doe mee en win de Food Innovation Bachelor's Award 2019. Ontwikkel een nieuw product of concept dat bijdraagt aan een gezonder en duurzamer eetpatroon.

Heb je vragen?

Bel onze servicedesk professionals op telefoonnummer: 
070 306 88 10. 
 
Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Vraag van de maand