Bereiding
- Doe de bulgur in een kom en schenk er 300 ml kokend water over. Roer dit goed door en laat het 10 minuten wellen. Voeg als het erg droog is nog wat heet water toe.
-
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Was de selderij en knip het klein.
-
Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig en pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Bak de champignons kort mee.
-
Voeg de tomaten toe met de selderij, peper en de oregano. Schep dit door de gare bulgur.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Bladselderij:
Wikkel de rest van de selderij in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de selderij onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in. Ook lekker in deze snelle bonensoep!