Bereiding
- Pel de uien en snijd in halve ringen.
-
Gebruik voor het bakken van de uien een pan die ook in de oven kan of doe het mengsel later over in een ovenvaste schaal.
- Bak de uien in de olie 10 minuten heel zacht. Laat ze heel licht kleuren.
-
Voeg de tijm toe met wat peper en pers de knoflook er boven uit.
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Haal de pan van de warmtebron.
- Klop de eieren los met peper en schenk dit over de uien.
-
Verkruimel de geitenkaas erover.
-
Laat het gerecht in de hete oven in 15 minuten gaar worden en goudgeel kleuren.
-
Maak de rammenas en wortel schoon en rasp het grof. Maak er met citroensap en peper een salade van.
-
Serveer de salade en het brood bij de frittata.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.