Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Snijd de ananas eventueel kleiner.
-
Maak de sjalot, paprika en rode peper schoon. Snijd ze klein.
-
Verhit de olie en fruit de sjalot glazig.
-
Voeg de paprika, de reepjes peper, de ananas, de azijn, een scheutje water en de kleingesneden gember toe en laat dit enkele minuten koken.
- Maak van de maïzena en een scheutje water
een papje en voeg toe aan de saus om te binden door op laag vuur aan de kook te brengen.
-
Warm de gebakken vis eventueel op in een pan of een voorverwarmde matig hete oven. Serveer de saus, de sperzieboontjes en het stokbrood bij de vis.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.