Bereiding
- Was de tomaten en snijd in blokjes.
- Pel de ui en knoflook. Snijd de ui en de helft van de knoflook klein.
-
Meng de tomaten met de ui, knoflook en olie tot een salsa.
-
Hak de hazelnoten klein.
-
Was de spinazie en verhit tot deze slinkt.
-
Pers de rest van de knoflook uit boven een grote kom, voeg het ei toe en klop luchtig.
- Verwarm de grill van de oven voor.
- Druk het vocht uit de spinazie en meng met het eimengsel.
-
Voeg de hazelnoten en wat peper toe.
-
Verdeel het mengsel over de wraps, rol op, leg in een ovenschaal en bestrooi met de kaas.
- Plaats de ovenschaal onder de hete grill en bak de wraps goudgeel. Serveer met de tomatensalsa.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.