Bereiding
- Meng de specerijen met de helft van de olie.
-
Dep de tofu goed droog en snijd het in blokjes. Schep het specerijenmengsel erdoor en laat dit in de koelkast 1 uur afgedekt marineren.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de ui, de courgette en de paprika schoon.
-
Snijd de ui fijn en de courgette en de paprika in blokjes.
-
Was de taugé.
-
Verwarm de rest van de olie en roerbak hierin de blokjes tofu.
-
Voeg de ui, de courgette en de paprika toe en roerbak het geheel in enkele minuten gaar.
-
Was de koriander en snijd het klein.
-
Voeg de laatste minuut de taugé toe aan het tofumengsel.
- Breng het gerecht op smaak met de yoghurt, peper en de koriander.
- Serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen onderin de koelkast. Verpak plakken tofu met smaakmakers in aluminiumfolie.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.