Bereiding
- Was de tomaten en snijd het kapje eraf.
- Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met een beetje peper en een paar druppels azijn.
- Maak de bosui schoon en snijd het fijn. Was de basilicum en hak deze fijn.
- Meng de basilicum en bosui door de hüttenkäse en vul de tomaten hiermee.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Hüttenkäse of cottage cheese:
Gebruik een schone lepel om wat uit het bakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de hüttenkäse afgedekt nog 4 dagen in de koelkast. Ook heerlijk op brood met verse kruiden of fruit.
Op de foto:
Probeer ook de gevulde snackpaprikaatjes, de witlofschuitjes en de gevulde champignons.