Bereiding
- Breng het water aan de kook.
-
Doe de couscous in een kom en giet het water erover. Roer dit met een vork goed door elkaar en laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de Chinese kool schoon en snijd hem in repen.
-
Pel de knoflook en snijd het teentje klein.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Verwarm 1 eetlepel olie in een wok of braadpan en fruit hierin de knoflook zacht.
-
Bak de pijnboompitten al omscheppend mee.
-
Voeg de kaneel, de komijn en royaal peper toe en bak dit even mee.
-
Schep de couscous en de bosuitjes erdoor en warm alles omscheppend met een vork goed door.
-
Roerbak de Chinese kool in de rest van de olie in een paar minuten gaar.
-
Hak de cashewnoten grof en schep ze door de couscous. Serveer de Chinese kool erbij.
Ingrediënten over?
Bosuitjes:
Bewaar bosuitjes maximaal 1 week in de koelkast. Bosuitjes zijn ook lekker in deze omelet met oesterzwammen. Of gebruik ze gesnipperd op brood, door de soep of in een salade.