Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de spruitjes schoon en kook in weinig water 5 minuten halfgaar.
-
Schil de gember en rasp grof.
- Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan.
- Verhit de olie en roerbak de gember, peper en knoflook kort.
-
Voeg de tofu toe en bak op lage temperatuur mee.
- Bak de spruitjes mee.
-
Was de taugé, laat uitlekken en roerbak kort mee.
- Serveer met de aardappelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Maak er deze verrassende stamppot mee.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.