Bereiding
- Bak de groentemix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de broodjes open en bak de snijvlakken in een hete koekenpan lichtbruin.
-
Was de tomaten en snijd in dunne plakken.
-
Meng de makreel met de kwark, mierikswortel en de helft van de groentemix. Breng op smaak met peper.
-
Beleg de onderste helft van het broodje met tomaat en verdeel het makreelmengsel erover. Plaats de bovenkant erop.
- Meng overgebleven tomaat door de rest van de groentemix.
-
Was de bieslook en snijd klein.
- Pers de citroen uit.
- Garneer de salade met de bieslook en wat citroensap en serveer het bij de broodjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Makreel:
Makreel kan ongemerkt bederven. Let daarom bij voorverpakte vis goed op de houdbaarheidsdatum en bewaar de vis in de koelkast bij 4°C. Na opening van de verpakking is makreel nog 2 dagen houdbaar in de koelkast.
Gebruik de rest van de makreel in deze couscoussalade.