Materialen
        
            Bakplaat, springvorm (doorsnede 22 cm)
        
    
 
    
	
        
		
            Bereiding
            
                - Verwarm de oven voor op 200 °C.
- 
Pel de ui en snijd in ringen.
- Maak de pompoen en champignons schoon en snijd in stukjes.
- Meng de groente met de ongepelde knoflook, 2/6 van de olie en de kerrie.
- 
Verdeel het mengsel over een bakplaat en bak 15 minuten in de oven.
- 
Bestrijk de springvorm met 1/6 van de olie.
- Maak een deeg van de bloem, het volkorenmeel, het bakpoeder en de yoghurt.
- 
Rol het deeg uit en bekleed de springvorm ermee. 
- 
Prik gaatjes in het deeg en besmeer met 1/6 van de olie.
- 
Bak het deeg 10 minuten in de oven. 
- Druk de gepofte knoflook uit het velletje, snijd fijn en meng door de groente.
- Kluts de eieren met de melk. 
- Was de koriander en snijd fijn.  
- 
Vul de springvorm met de groente en cashewnoten en bestrooi met de koriander. 
- 
Giet het eimengsel erover en bak 30 minuten in de oven. 
- 
Was de komkommer, sla, munt en limoen.
- Rasp of snijd de komkommer in lintjes.
- Snijd de sla en munt in reepjes. Rasp de schil van de helft van de limoen. 
- 
Maak een dressing van de rest van de olie, de munt, limoenrasp en het -sap.
- 
Doe de komkommer en sla in een kom en verdeel de dressing erover. 
- 
Serveer de groentetaart met de salade. 
 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.