Bereiding
- Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten beetgaar.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Snijd het stukje peper in ringetjes.
-
Maak een dressing van het limoensap met de sojasaus en de ringetjes peper.
-
Meng 1 bosuitje en de dressing door de goed uitgelekte broccoli en laat de groente koud worden.
-
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Hak de pinda´s grof.
-
Bak de rest van de bosui met de helft van de pinda´s zacht in de olie. Meng dit door de gare rijst.
-
Strooi de rest van de pinda´s over de broccoli.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bosuitjes:
Gebruik de rest van de bosuitjes gesnipperd op brood, door de soep of in een salade. Bewaar bosuitjes maximaal 1 week in de koelkast en gebruik ze in een omelet met salsa.