Bereiding
- Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Maak de andijvie schoon en snijd in smalle repen.
-
Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
-
Hak of kruimel de tofu klein.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tofu lichtbruin.
- Pel de knoflook en pers boven de tofu uit.
-
Roerbak de andijvie en de bosui kort mee.
-
Voeg de stukjes tomaat en champignons toe en laat alles heet worden. Breng het mengsel op smaak met peper.
-
Verwarm intussen in een droge pan of in de magnetron de wraps.
-
Warm de (oven)grill voor.
-
Verdeel het mengsel over de wraps en rol ze op. Leg de rolletjes in een ovenvaste schaal.
-
Meng de yoghurt met de geraspte kaas en bestrijk hiermee de wraps.
-
Laat de wraps onder de hete grill in 5-10 minuten licht kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar de rest van de champignons in het plastic bakje in de koelkast nog maximaal 3 dagen. Gebruik ze in deze andijviestamppot.