Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak de bloemkool schoon en snijd in stukjes.
-
Pel de ui en snijd in halve ringen.
-
Meng de ui, olie, komijn en kurkuma door de bloemkool.
-
Verdeel over een bakplaat en bak in 15 minuten gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
- Pel de eieren en snijd in stukjes.
-
Was de komkommer en snijd klein.
-
Snijd de dadels in reepjes.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
-
Maak de granaatappel open en haal de pitten eruit.
-
Breek de feta in blokjes.
-
Warm de pita's op in de oven.
-
Snijd de pita's voor de helft open en besmeer de onderkant met tahin.
-
Vul de pita's met de bloemkool, eieren, komkommer, dadels, granaatappelpitten, feta en peterselie.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.