Bereiding
- Schil de knoflook en persen boven een kom uit.
-
Maak de bosuien schoon en snijd ze in dunne ringen.
-
Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Doe ¼ van de bosuien, de helft van de peper, komijn en koriander naar smaak en het gehakt bij de knoflook en kneed alles goed door elkaar. Vorm er kleine koekjes van en laat ze in de koelkast een half uur opstijven.
-
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de Chinese kool schoon en snijd in repen.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de gehaktkoekjes in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Verwarm de rest van de olie en roerbak hierin de rest van de bosui, de Chinese kool en de peper in een paar minuten gaar.
-
Serveer de noedels en de Chinese kool bij de gehaktkoekjes.
Ingrediënten over?
Bosui:
Bewaar bosuitjes in de koelkast. Ze zijn ongeveer 1 week houdbaar. Gebruik bosuitjes in deze lekkere bulgursalade.