Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- Maak de pompoen schoon en snijd in kleine stukjes.
- Was de salie en snijd fijn.
- Rooster de hazelnoten in een droge pan, laat even afkoelen en hak fijn.
- Kook de eieren in 8-10 minuten minuten hard.
- Verwarm het water en los het stuk bouillontablet erin op.
- Verwarm de olie en bak de ui en knoflook zacht.
- Voeg de granen toe en bak een minuut mee.
- Voeg de salie toe.
- Voeg het bouillonwater toe en kook de granen volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de pompoenstukjes de laatste 10 minuten van de kooktijd toe en kook afgedekt met deksel.
- Haal de pan van de warmtebron. Roer de kaas er doorheen.
- Pel de eieren en snijd in stukken.
- Garneer de risotto met de hazelnoten en eieren en breng op smaak met peper.
Ingrediënten over?
Salie:
Bewaar verse kruiden in een vochtig keukenpapier in de koelkast. Maak van de overige salie deze heerlijke tomatenquiche met noten.