Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Maak de bieten schoon en snijd in plakjes. Verwarm in weinig water met de azijn.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
- Maak de prei en peper schoon en snijd in ringetjes.
- Bak de tofu in de olie aan alle kanten lichtbruin.
- Pel de knoflook en snijd klein.
- Bak de prei, peper en knoflook mee.
- Breng de sojadrink aan de kook.
- Maak een stamppot van de aardappelen, sojadrink en bieten.
- Serveer het tofumengsel erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Gebruik de rest in deze couscoussalade.