Bereiding
- Warm de oven voor op 200°C.
- Pel de ui en snijd in ringen.
-
Spoel de kikkererwten in een zeef af onder de kraan en laat goed uitlekken.
-
Meng de knoflookpoeder, tijm, peper en de helft van de olie met de groente, zoete aardappel, kikkererwten en ui.
-
Verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ongeveer 20-25 minuten gaar. Schep eventueel tussentijds om. Laat na het bakken afkoelen.
-
Meng voor de dressing de balsamicoazijn, honing en de rest van de olie door elkaar.
-
Voeg de dressing toe aan de geroosterde groente.
-
Verdeel de rucola over borden en schep de geroosterde groente erover.
- Verkruimel de walnoten en geitenkaas over de salade.
Variaties
Weinig tijd? Je kunt deze salade ook lauwwarm eten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Zoete aardappel:
Een geopende verpakking is beperkt houdbaar in de koelkast. Verwerk restjes in een stamppot.