Bereiding
Maak de paksoi schoon en snijd in repen.
-
Verwijder de pitjes van de peper en snijd in reepjes.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bestrooi de vleesreepjes met wat gember.
- Bak het vlees in de hete margarine gaar en lichtbruin.
- Voeg de ketjap en rode peper de laatste minuut toe en roer om.
- Kook de paksoi in weinig water in 5 minuten gaar.
- Giet de noedels af en meng er het vlees en sesamzaad door.
- Serveer de paksoi erbij.
- Verwarm de ketjap en warm de reepjes peper mee.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine en ketjap het etiket.
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2 – 3 dagen. Lekker in een visgerecht.