Bereiding
- Maak de tomaten schoon en snijd in blokjes.
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
- Maak de peper schoon en snijd in smalle ringetjes.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Meng alles door elkaar en voeg wat citroensap en de helft van de olijfolie toe.
-
Laat de salsa 20 minuten op een koele plaats staan om de smaken te laten intrekken.
-
Was de sla en laat het goed uitlekken. Scheur de sla in stukken.
-
Maak de radijs schoon en snijd in vieren.
-
Meng de radijs met de sla en breng dit op smaak met de rest van de olijfolie, wat citroensap en peper.
-
Bak de burgers in de hete margarine in een grillpan in 12 minuten gaar en lichtbruin.
-
Snijd de broodjes open en beleg met wat salsa, sla en een burger. Serveer de rest van de salsa en sla erbij.
Extra informatie
Vleesvervanger: Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis app 'Kies Ik Gezond?'.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Koriander:
Wikkel de rest van de koriander in 2 velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 3 dagen houdbaar.