Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in snippers. Kook de snijbonen in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Warm de grill voor op 175 °C.
-
Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudgeel en neem de pan van het vuur.
-
Roer er de mosterd, de yoghurt, de fijngemaakte beschuit en wat peper door.
-
Bestrijk de vis met olie, bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
-
Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden.
-
Bestrijk de vis met het kruidenmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudgeel kleuren.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de vis met de snijbonen en aardappelpuree.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.