Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in snippers. Kook de snijbonen in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Warm de grill voor op 175 °C.
-
Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudgeel en neem de pan van het vuur.
-
Roer er de mosterd, de yoghurt, de fijngemaakte beschuit en wat peper door.
-
Bestrijk de vis met olie, bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
-
Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden.
-
Bestrijk de vis met het kruidenmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudgeel kleuren.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de vis met de snijbonen en aardappelpuree.
Variaties
De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.