Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Verwijder van het pepertje de pitjes en snijd het pepertje in fijne reepjes.
-
Snijd de visfilet in repen.
-
Bestrooi de vis met peper en wentel de repen door het volkorenmeel.
-
Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de vis in 5 minuten gaar en goudgeel.
-
Bak de laatste minuut de gehakte noten en de reepjes peper mee.
-
Voeg de ketjap toe en maak het op smaak met een beetje citroensap. Geef de rijst en de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van ketjap of sojasaus.
Ingrediënten over?
Stukje peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2-3 dagen. Lekker in een soep of door een groente.