Bereiding
- Was de courgettes en snijd in plakken.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Doe de couscous in een kom en schenk de bouillon erover. Roer met een vork los. Laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Bestrooi het vlees met de shoarmakruiden.
-
Bak het vlees in de helft van de olie lichtbruin.
-
Bak de ui en de knoflook mee tot het vlees gaar is.
-
Verwarm de rest van de olie en roerbak hierin de plakken courgette beetgaar.
-
Voeg de tijm en wat peper toe.
-
Schep het vlees met ui door de couscous.
- Was de basilicum en hak grof.
- Breng de courgette op smaak met citroensap strooi de basilicum erboven.
- Serveer de couscous erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Basilicum:
Bewaar basilicum onderin de koelkast. Het is nog ongeveer 3 dagen houdbaar.
Gebruik de rest van de basilicum in een salade.