Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Was de aardappelen onder stromend water en snijd ze in partjes.
-
Doe het paprikapoeder in een kom en roer de olie erdoor.
-
Schep de aardappelpartjes door het oliemengsel en leg de aardappelen op de bakplaat.
-
Bak de aardappelpartjes 20 minuten in de hete oven.
-
Rooster het brood krokant en maal het fijn.
-
Snijd de zalmfilet in 6-8 repen. Bestrooi de vis met peper en het broodkruim.
-
Schep de aardappelpartjes om en leg de zalmsticks ernaast.
-
Bak het geheel in 10 minuten verder gaar en lichtbruin.
-
Schil de sinaasappel dik en snijd de parten uit de vliezen. Vang het sap op.
-
Maak een dressing van de yoghurt met het sinaasappelsap.
-
Maak de witlof schoon en snijd het in repen. Meng er de dressing en de parten sinaasappel door.
-
Geef de witlofsalade bij de vis met aardappelen.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.