Bereiding
            
                - Snijd de aardappelen in plakjes.
- 
Schil de appel en snijd hem in blokjes. Druppel er wat citroensap over.
- 
Maak de haringen schoon en snijd ze in reepjes.
- 
Was de bieslook en knip het klein.
- 
Meng de yoghurt, de blokjes appel, een deel van de haring en de helft van de bieslook door de aardappelplakjes.
- 
Verdeel de salade over 2 borden en garneer met de rest van de haring en de rest van de bieslook. 
- 
Serveer het brood erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.