Materialen
2 eenpersoons taartvormpjes of een muffinvorm
Bereiding
- Warm de oven voor op 175 °C.
-
Meng met een vork de geitenkaas met de geraspte kaas en roer de melk en het ei erdoor. Pers de knoflook er bovenuit.
-
Was de bieslook en knip het klein.
-
Schil de aardappelen en rasp ze grof.
-
Meng het kaas-eimengsel door de geraspte aardappelen en voeg wat peper en de helft van de bieslook toe.
-
Bestrijk de vormpjes met wat olie en schep het aardappelmengsel erin.
-
Bak de taartjes in het midden van de hete oven in ca. 30 minuten gaar en goudgeel.
-
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Verse geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas goed verpakt maximaal 4 dagen in de koelkast.
De geitenkaas is ook heerlijk in deze combinatie van snijboontjes met witte bonen.