Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
- 
Snijd het stuk knolselderij in plakken, schil ze en snijd ze in blokjes.
- 
Kook de aardappelen met de knolselderij in een bodempje water in 20 minuten gaar. 
- 
Rooster het brood lichtbruin en krokant.
- 
Bak het sesamzaad in een droge koekenpan licht.
- 
Knip het vel nori in stukken. Maal het brood met de stukjes nori in de keukenmachine fijn. Meng het sesamzaad erdoor.
- 
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
- 
Maak de rest van de groente schoon. Halveer de spruitjes en de kerstomaatjes.
- 
Fruit de ui zacht in de helft van de margarine.
- 
Voeg de rest van de groente met wat water toe en stoof de groente in ca. 8 minuten gaar.
- 
Warm de grill voor.
- 
Leg de vis in een lage ovenvaste schaal, bestrooi met wat peper en verdeel het brood-zeewiermengsel erover.
- 
Druppel de rest van de margarine over de vis. Laat de vis onder de hete grill in ca. 8 minuten gaar worden en lichtbruin kleuren.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de gare aardappelen en knolselderij met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- 
Maak de groente op smaak met wat rozemarijn. 
- 
Serveer de aardappel-knolselderijpuree en de groente bij de vis.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.