Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Maak de peper schoon en snijd in reepjes.
-
Maak de sperziebonen schoon.
-
Fruit de ui en gember in de hete olie. Bak de kerriepoeder kort mee.
-
Voeg de aardappelen, peper, het bouillontablet en water toe en breng dit aan de kook. Laat het 10 minuten zacht stoven.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Pel de eieren en snijd in parten.
-
Meng de parten ei en de kokosmelk door de curry en roer goed door.
-
Serveer de sperziebonen bij de curry.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.