Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd in ruiten.
-
Pel de sjalotten en snijd klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 5-10 minuten gaar.
-
Snijd de kipfilet in smalle repen, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de kip gaar en lichtbruin.
- Bak de sjalotten en het mosterdzaad kort mee.
-
Voeg de mosterd en champignons toe en bak dit een paar minuten mee.
- Voeg een scheutje water toe zodat een saus ontstaat.
-
Roer de room door de saus en breng aan de kook aan. Breng op smaak met citroensap en peper.
-
Serveer de snijbonen en aardappelen erbij.
Extra informatie
Vervang de kip door vegetarische kipstukjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.