Bereiding
- Pel de sjalot en snijd hem klein.
-
Bestrooi het vlees met peper en nootmuskaat.
-
Bak het vlees in de hete margarine bruin.
-
Bak de sjalot mee.
-
Giet er 100 ml water bij.
-
Boen de citroen schoon en snijd een halve citroen in parten.
-
Was de peterselie.
-
Doe de parten citroen en de peterselie bij het vlees en stoof het in ca. 40 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in ca. 20 minuten gaar.
-
Was de spinazie in ruim water.
-
Breng de spinazie met aanhangend water aan de kook. Laat de groente in 2-4 minuten slinken en gaar worden. Giet zoveel mogelijk vocht af en maak de spinazie op smaak met wat geraspte citroenschil en nootmuskaat.
-
Geef de spinazie en de aardappelen bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.