Bereiding
            
                - Pel de sjalot en snijd hem klein.
- 
Bestrooi het vlees met peper en nootmuskaat. 
- 
Bak het vlees in de hete margarine bruin. 
- 
Bak de sjalot mee. 
- 
Giet er 100 ml water bij.
- 
Boen de citroen schoon en snijd een halve citroen in parten.
- 
Was de peterselie. 
- 
Doe de parten citroen en de peterselie bij het vlees en stoof het in ca. 40 minuten gaar.
- 
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in ca. 20 minuten gaar.
- 
Was de spinazie in ruim water.
- 
Breng de spinazie met aanhangend water aan de kook. Laat de groente in 2-4 minuten slinken en gaar worden. Giet zoveel mogelijk vocht af en maak de spinazie op smaak met wat geraspte citroenschil en nootmuskaat.
- 
Geef de spinazie en de aardappelen bij het vlees.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.