Bereiding
- Schil de aardappelen, halveer grote aardappelen eventueel en snijd in plakken.
-
Kook in weinig water in 7 minuten gaar. Kook de laatste minuut de doperwten mee.
-
Maak de paprika's en prei schoon. Snijd de paprika's in blokjes en de prei in ringen.
-
Bak de groente in de helft van de olie zacht. Schep de groente uit de pan.
-
Verwarm de rest van de olie in de pan en leg de plakken aardappel met doperwten erin. Schep het groentemengsel erop en strooi er wat chilipoeder over.
-
Klop de eieren los en schenk dit over de aardappelen.
-
Laat de eieren op een lage stand met een deksel op de pan stollen.
- Snijd de omelet in punten en serveer.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.