Bereiding
- Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Kook de spruitjes in weinig water in 5 minuten bijtgaar.
-
Pel de ui en snijd in halve ringen.
-
Fruit de ui met wat peper in de helft van de margarine.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakken.
-
Schep de ui uit de pan.
-
Verwarm de rest van de margarine in de pan en voeg de plakken aardappel toe. Smoor de aardappelen met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.
-
Klop de eieren los met wat peper.
-
Schep de spruitjes en de uienringen op de aardappelen en schenk de eieren erover. Laat de eieren stollen.
- Serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.