Materialen
Ovenvaste schaaltjes, bakpapier
Bereiding
- Duw in elk ovenschaaltje een stukje bakpapier.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Klop het ei los.
-
Schil de aardappelen en rasp met een fijne rasp. Meng er de helft van het losgeklopte ei, wat peper en tijm door.
-
Verdeel de aardappel over de schaaltjes, druk dit aan zodat er bakjes ontstaan.
- Bak de bakjes in de hete oven in 15 minuten gaar en goudgeel.
-
Snijd de sjalot klein.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in stukjes.
- Bak de sjalot in de olie zacht. Bak de paddenstoelen kort mee. Breng op smaak met peper en tijm.
- Schep dit bij de rest van het ei en vul daar de aardappelbakjes mee.
-
Bak de pasteitjes in het midden van de oven in 10 minuten gaar.
- Garneer met kleingesneden bieslook of blaadjes rucola.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.