Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente en de champignons schoon.
-
Snijd de wortels in plakken, de bleekselderij in boogjes en de champignons in plakken.
-
Kook de wortels met de bleekselderij in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de gare aardappelen fijn en maak er met de hete melk en wat nootmuskaat een puree van.
-
Bestrooi de schnitzels met peper en eventueel scherp paprikapoeder.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 8-10 minuten aan beide zijden bruin en gaar.
-
Bak de laatste minuut de champignons mee.
-
Serveer het vlees en de groente bij de aardappelpuree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.