Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Was de sla en snijd in smalle reepjes. 
 - 
Maak de champignons schoon en snijd in plakken. 
 - 
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. 
 - 
Was de bieslook en snijd klein. 
 - 
Pel de ui en snijd klein.
 - Laat de tofu uitlekken en snijd in reepjes. Bestrooi met wat paprikapoeder.
 - 
Bak de tofu in de helft van de margarine lichtbruin. 
 - 
Bak de champignons kort mee en breng op smaak met peper. 
 - 
Fruit de ui in de rest van de margarine. 
 - Bak de paprika en doperwten mee. Breng op smaak met wat tijm.
 - 
Breng de melk aan de kook.
 - 
Maak van de hete melk en de aardappelen een puree. 
 - Roer de groente en bieslook door de puree tot alles is verwarmd. 
 - 
Serveer de tofu met champignons bij de puree.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.