Bereiding
- Maak de aardappelen schoon en kook ze in weinig water in 20 minuten beetvaar. Kook de laatste 2 minuten de doperwten mee.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Snijd de aardappelen in blokjes.
-
Maak een dressing van de olie, azijn en peterselie. Schep dit door de aardappelen en doperwten en laat dit op een koele plaats marineren.
-
Maak de groente schoon.
-
Kook de peultjes in weinig water in 3 minuten beetgaar.
-
Snijd de radijs in plakjes.
-
Snijd de helft van de komkommer in dunne plakken en de andere helft in kleine blokjes.
-
Snijd de bosui in smalle ringen.
-
Meng de bosui, komkommer en de helft van de radijs door de aardappelsalade.
-
Leg de peultjes en de plakjes komkommer op de rand van een schaal en serveer de salade erop.
-
Garneer met de rest van de radijs.
-
Maak de haringen schoon, snijd in repen en was je handen.
- Serveer de haring naast de aardappelsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.