Bereiding
- Was de aardappelen en snijd in kleinere stukken.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze doormidden.
-
Kook de aardappelen en sperziebonen samen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Was de groente.
- Snijd de paprika in blokjes, de bosui in ringen en halveer de tomaten.
- Snijd de augurken klein.
-
Hak de walnoten grof.
-
Maak een dressing van de mosterd, olie, yoghurt en het sap van de citroen.
-
Giet de aardappelen en sperziebonen af.
- Pel de eieren en snijd in parten.
-
Meng de aardappelen en sperziebonen door de dressing en voeg de groente, augurken en walnoten toe.
-
Meng de ingrediënten goed door elkaar en laat koud worden.
-
Garneer met de parten ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Yoghurt:
Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen.
Maak er frozen yoghurt van. Lekker als toetje of gewoon voor tussendoor.