Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de groente schoon. 
- 
Snijd de ui en de knoflook klein, de andijvie in smalle repen en de champignons in plakken.
- Laat de tofu uitlekken en verkruimel het.
- 
Hak de noten grof.
- 
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de ui en knoflook glazig. 
- 
Voeg de andijvie toe en bak dit al roerend tot de andijvie is geslonken. 
- 
Smoor de champignons kort mee. 
- 
Bak in de rest van de margarine de tofu met wat peper lichtbruin. Rooster in het laatste minuut de noten licht mee.
- 
Breng de sojadrink aan de kook.
- 
Stamp de aardappelen fijn en voeg het andijviemengsel toe. Maak de stamppot smeuïg met de sojadrink.
- Breng de stamppot op smaak met peper en nootmuskaat en schep de tofu-notenkruimels erop.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang de sojadrink door halfvolle melk.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.