Bereiding
- Schil de asperges en snijd de harde onderkant eraf.
-
Kook de asperges in weinig water 8-10 minuten en laat in het afkoelende kookvocht nagaren.
-
Rooster de boterham en verkruimel het brood.
-
Hak de amandelen klein.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de broodkruimels en de amandelkruimels lichtbruin.
-
Breng dit mengsel op smaak met peper, de peterselie en de azijn.
-
Laat de asperges uitlekken, leg ze op een schaal en strooi de kruimels erover.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.