Bereiding
            
                - Was de asperges en snijd een stukje van de houtige onderkant. Gooi dit weg. 
- Snijd de asperges doormidden.
- 
Kook de onderste stukken 4 minuten in weinig water. Voeg de bovenste stukken met de kopjes toe en kook nog 2 minuten.
- 
Kook het ei in 8-10 minuten hard.
- 
Was de peterselie en snijd klein. 
- 
Pel het ei. 
- 
Maak een saus van het fijngesneden ei met de yoghurt, peterselie, wat azijn en peper.
- 
Meng de saus door de asperges en garneer met peterselie. 
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.