Bereiding
- Was de aubergine en snijd hem in repen of blokjes.
-
Bak de aubergine in de olie in 10 minuten zacht.
-
Maak de ui, de knoflook en de champignons schoon. Snijd de ui en de knoflook in snippers en de champignons in plakken.
-
Snijd de abrikozen in reepjes.
-
Verwarm de rest van de olie en fruit hierin de ui en de knoflook met de specerijen. Bak de champignons mee.
-
Voeg de abrikozen en de tomatenblokjes toe en laat dit 10 minuten sudderen.
-
Spoel de kikkererwten in een vergiet af.
-
Meng de aubergine en de kikkererwten door de groente en stoof het geheel nog 5 minuten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.