Bereiding
- Was radijs en snijd in plakjes.
- Was de kruiden en hak grof. Houd wat blaadjes voor de garnering achter.
-
Meng de fritessaus, sriracha en kruiden tot een saus.
-
Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Snijd de kipfilet in reepjes, meng de knoflook erdoor en was je handen.
- Verhit de margarine en bak de kip in 5-8 minuten gaar. Breng op smaak met het gemberpoeder.
-
Snijd de stukken baguette open en besmeer de onderkant met de saus.
-
Beleg met de kip en radijs en strooi de achtergehouden kruiden erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.