Bereiding
            
                - Was radijs en snijd in plakjes.
- Was de kruiden en hak grof. Houd wat blaadjes voor de garnering achter.
- 
Meng de fritessaus, sriracha en kruiden tot een saus.
- 
Pel de knoflook en snijd fijn.
- 
Snijd de kipfilet in reepjes, meng de knoflook erdoor en was je handen.
- Verhit de margarine en bak de kip in 5-8 minuten gaar. Breng op smaak met het gemberpoeder.
- 
Snijd de stukken baguette open en besmeer de onderkant met de saus.
- 
Beleg met de kip en radijs en strooi de achtergehouden kruiden erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.