Bereiding
- Was de groente en selderij. Pel de ui.
- Snijd de komkommer in plakjes, hak de selderij klein en maak er met de azijn een salade van.
-
Snijd de prei, wortel, ui en rode peper klein.
- Hak de pinda's grof.
-
Maak een kruidenmix door de kurkuma, laos, het komijnzaad en korianderzaad te mengen.
-
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de ui een paar minuten zacht.
-
Voeg de wortel, prei, peper en kruidenmix toe en bak 5 minuten. Voeg de ketjap toe.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin de eieren.
-
Voeg de mie en taugé toe aan het groentemengsel en bak omscheppend mee.
- Leg de eieren erop en garneer met pinda's. Serveer met de komkommersalade.
Variaties
Maak een bami kruidenmix op voorraad. Dat scheelt tijd tijdens het koken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.