Bereiding
- Hak de pinda’s grof.
-
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de Chinese kool in repen en de paprika in stukjes.
-
Snijd de bosui in ringen en het teentje knoflook in snippers. Houd wat groen van de bosui achter voor garnering.
-
Halveer de peper en snijd 1 helft fijn en 1 helft in ringetjes.
-
Snijd de kipfilet in reepjes.
-
Bak de reepjes kipfilet in de olie gaar.
-
Voeg de Chinese kool, paprika, knoflook, fijngesneden peper en bosui toe en bak zacht mee.
-
Doe het water met het stukje bouillontablet erbij en kook dit 5 minuten.
-
Roer de mie en taugé door de soep en breng weer aan de kook.
- Breng op smaak met de ketjap en roer de achtergehouden bosui en ringetjes peper erdoor.
- Garneer met de pinda's.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.