Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de sjalotten en snijd in halve ringen.
-
Maak de sperziebonen schoon.
-
Verwarm de helft van de margarine en fruit hierin de sjalotten in 10 minuten glazig.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Voeg een beetje water aan de sjalotten toe en breng dit aan de kook. Maak de saus op smaak met peper en wat tijm.
-
Bestrooi de biefstuk met peper. Bak de biefstuk in de rest van de margarine lichtbruin.
-
Schenk de saus over het vlees en serveer de sperziebonen en aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.