Bereiding
- Bereid de couscous met het groentebouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de rode bieten in dunne plakjes.
- Maak de limoen schoon en rasp wat van de schil. Pers de limoen uit.
-
Was de peterselie en snijd klein.
- Breng de couscous op smaak met limoenrasp, limoensap, peterselie, de helft van de olijfolie en wat ras el hanout. Laat afkoelen.
-
Maak de bieten op smaak met wat limoensap en de rest van de olijfolie.
-
Spoel de edamame bonen af.
-
Verdeel de couscous over 2 borden. Verdeel de bieten, edamame bonen en pecannoten erover. Garneer de bowl met hummus.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Hummus:
Bewaar hummus afgedekt 5-10 dagen in de koelkast. Zelfgemaakte hummus is nog maximaal 3 dagen houdbaar.
Gebruik de rest van de hummus op deze verrassende broodjes.