Bereiding
- Maak de bloemkool schoon en snijd in stukken.
-
Schil de aardappelen en kook 15 minuten in weinig water.
-
Voeg de bloemkool toe aan de aardappelen en kook samen in 5-10 minuten gaar.
-
Maak de ui, knoflook, peper en bosui schoon.
-
Snijd de ui en knoflook klein. Snijd de peper en bosui in ringetjes.
-
Halveer de olijven.
- Bak de ui en de knoflook in de olie zacht. Bak de peper kort mee.
-
Snijd de kip in dunne repen en was je handen. Bestrooi de kip met peper en paprikapoeder.
-
Bak de kip in de hete margarine in 5 minuten gaar en lichtbruin.
- Stamp de aardappelen met de bloemkool grof.
-
Schep er het uimengsel, de bosui en olijven door.
- Los het stukje bouillontablet op in het water.
-
Maak de stamppot smeuïg met de bouillon.
- Breng de stamppot op smaak met wat tijm. Schep de kip erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.