Bereiding
- Kook het ei in 8-10 minuten hard.
-
Maak de groente schoon. Snijd de prei in ringen en de tomaten in stukjes.
- Bak de prei zacht in de olie. Bak de tomaten kort mee.
-
Spoel de bruine bonen af.
-
Voeg de bruine bonen, tuinbonen en het water toe aan de prei en kook dit 5 minuten.
- Was de kruiden en snijd klein.
- Pel de knoflook en pers uit boven de kwark. Roer samen met de kruiden door de kwark.
-
Rooster de amandelen in een droge pan goudgeel.
- Breng de soep op smaak met paprikapoeder.
- Verwijder de pit van de avocado, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd klein. Druppel direct wat citroensap over de avocado.
-
Pel het ei en snijd in stukken.
- Garneer de soep met de kruidenkwark en serveer met ei, avocado en amandelen.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.