Bereiding
- Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Was de dille en hak fijn.
-
Was de wortel en courgette. Snijd de wortel in plakjes
en de courgette in blokjes.
-
Verhit de olie in een stoofpan op middelhoge temperatuur. Bak de
ui en knoflook zacht.
-
Voeg de wortel en courgette toe en bak 8 minuten mee.
-
Voeg de dille, gedroogde kruiden en specerijen toe en bak kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes, het stukje bouillontablet en water toe.
- Spoel de bonen af, laat uitlekken en voeg toe aan de groente.
-
Laat het stoofgerecht op lage warmtebron koken voor 10
minuten.
-
Serveer het stoofgerecht met de bulgur. Garneer eventueel
met extra verse dille.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.